Мария и Елена направиха истински взрив с песента “Тихо”

Мария и Елена направиха истински взрив с песента “Тихо”

Мария за пореден път изненада феновете, като представи песен в колаборация с Елена. Новината буквално гръмна за минути в интернет пространството, а почитателите на звездата я затрупаха с поздравления в официалната й фейсбук страница. “Тихо” е заглавието на песента и е по музика и аранжимент на Кости Йонита, текстът е на Тина Денчева.

“Всеки ден и всяка нощ си мисля какво да бъде новото ми предложение към вас, за да отговоря на вашите емоции... Как да ви изненадам и дали ще успея...”, написа Мария.

Песента носи огромен хитов заряд, като авторът е успял да преплете актуалното световно течение в музиката с типичните за поп-фолка любими ритми на феновете.
Звездата на музикална компания “Пайнер” разкрива, че решението двете певици да направят общ проект, било напълно спонтанно – на шега и изцяло подкрепено от топли приятелски чувства. Докато водели приятен разговор във фризьорския салон, Мария разказва на Елена колко е щастлива и колко добре се чувства от това, че отново е на клубната сцена и се радва на срещите си с феновете. Така Елена също се разпалва и Мария я кани да се включи в песента, която вече подготвяла с Кости.
Предстои реализирането на снимки на видеоклип към “Тихо”, като режисурата е поверена на Людмил Иларионов-Люси. На мащабно видео с много танци, настроение и емоция ще се радват феновете. Насрочената дата за снимки също е знакова – любимото число на Мария - 13 април.

КАТЕГОРИИ