Мария Петрова с премиера на “Изигра ме”

Мария Петрова с премиера на “Изигра ме”

Мария Петрова представи дългоочаквания си нов музикален проект. Той носи заглавието “Изигра ме” и вече е факт в официалния канал на телевизия “Планета” в Youtube – Planeta Official. В песента специално участие с вокали има Джена.
Автор на музиката и аранжимента е Йорданчо Василковски-Оцко, текстът е на Борислава Валентинова. Режисьор на видеото е Николай Скерлев, с когото изпълнителката работи от началото на своята професионална кариера. Изключително видео поднася екипът, като залага на много символика и емоционални кадри.
За пореден път Мария Петрова показва своя певчески талант, като за нея това винаги е било основа за правене на песни. Певицата е и сред онези изпълнители, които всеки път пеят на живо по време на своите клубни и концерти участия. Именно с таланта си тя блесна още с появата на първата с песен “Не си ми нужен”. “За първи път” пък е първата песен от Оцко, която Мария представи преди година. Тя пожъна голям успех и точно това бе стимул отново да работи в тандем с македонския композитор.

КАТЕГОРИИ