Меломаните: “След теб“ е голям подарък за нас

Меломаните: “След теб“ е голям подарък за нас
Слушай в Стрийминг Платформите

Най-новата премиера в Planeta Official и в ефира на телевизия “Планета“ е песента “След теб“ на Радко Петков. Меломаните са категорични, че младият изпълнител е оправдал очакванията им и още с появата на дебютния си проект е спечелил доверието им.

“На мен ми хареса от първото слушане! Браво, Радко! Успех занапред“, “Тази самостоятелна песен е голям подарък за нас“, “Според мен тембъра му е специфичен. Песента е хубава и ще се наложи като за млад изпълнител. Доста ми харесва!“, “Успех, мило момче, пееш прекрасно, дерзай и само напред“, “Таланта на Радко е явен. Браво! Песента е страхотна, не спирай да ни радваш“, “Хубава песен. Успех в “Пайнер“ и много нови хубави песни“, четем в първите отзиви на феновете.

Радко Петков споделя, че е благодарен на всички “замесени“ в тази, специална за него песен и обещава, че ще продължи да работи усърдно и с много желание, за да зарадва публиката с нови, хубави песни.

“След теб“ е по музика на Irkenc Hyka, аранжимент на Деян Асенов и текст на Анастасия Мавродиева и Васил Юруков. Режисьор на видеоклипа е Николай Скерлев, а целият екип изказва благодарност към Maison Sofia Hotel за възможността да реализират част от лентата там. За визията на Радко Петков в “След теб“ се погрижиха Ива Атанасова /стил/, Цецо Андреев /грим/ и Снежина Николова / коса/.
Още в деня на своята телевизионна премиера, “След теб“ за първи път прозвуча и лайв, на концерт в родния град на певеца, Троян, а присъстващите не пропуснаха да поздравят Радко Петков и да го възнаградят с много аплодисменти.

фотограф: Георги Малев

КАТЕГОРИИ