Над 200 000 видяха “Твоя бях“ в PlanetaOfficial

Над 200 000 видяха “Твоя бях“ в PlanetaOfficial

Джулия изненада своите почитатели с премиерата на нов видеоклип. Той е озаглавен “Твоя бях“ и определено успя да разбуни духовете сред меломаните. Само за часове лентата регистрира гледаемост от 200 000 в PlanetaOfficial в YouTube, а коментарите са повече от позитивни:

“Страхотна песен. Джулия за пореден път извади страхотен проект, който е на ниво и ще се превърне в Хит“, “Новото бижу на “Пайнер“!! Пак изкара хитаааа!“, “Това момиче е златно! Мачкай! Браво, Джулия! Хит!“, “Дано да продължи така и занапред, все така различна, но и да не бяга от нейния стил. Пожелавам и да я оценят като голям изпълнител и да се наложи като “голямо име” на “Пайнер“.

“Много хубава и свежа песен. Браво, на Джулия!“, “Това момиче от първата си песен няма слабо... Браво! Със старание и труд всичко се получава. Ако продължава така, скоро ще е една от топ изпълнителките на “Пайнер“! Адмирации за парчето!“, четем в първите отзиви на публиката.

“Твоя бях“ е по музика и аранжимент на Diamond Beat Production, текстът е на Анастасия Мавродиева и Васил Юруков , а режисьор на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси. За красивата визия на Джулия във видеоклипа се погрижиха Никола Иванов /грим/, Ивайло Колев /коса/ и Cristiano Pi /стил/.

КАТЕГОРИИ