Поредица от клубни партита за Илиян

Поредица от клубни партита за Илиян

След екзотичната ваканция в Дубай, Илиян отново е у нас, за да се посвети на публиката и музиката. Певецът се зареди с положителни емоции в началото на есенно – зимния период, като посети отдавна планувани дестинации. Той сподели няколко снимки от там и с почитателите си в социалните мрежи, а по всичко личи, че изпълнителят на хита “Не сме приключили“ им е липсвал, защото тази седмица се оказва изпълнена с музикални изяви за него.
Още тази вечер софийската клубна сцена ще посрещне Илиян, а утре той пътува за Стара Загора, за да се срещне с почитателите си в “Планета Пайнер Клуб“ в града. В четвъртък вечер Илиян отново ще е на сцената, но този път в Търговище.
Певецът ще бъде и сред участниците в концерта “17 години телевизия “Планета“ на 4 декември в зала “Арена Армеец“ в София. Дали той ще представи някой от хитовете си от изминалата година или ще предпочете да заложи на ново заглавие засега не разкрива, но това, което издава е, че работи по три нови проекта, които очакват своята премиера в следващите месеци.

КАТЕГОРИИ