Приказна горска сватбена церемония за Невена

Приказна горска сватбена церемония за Невена

Като в истинска приказка, с много романтика и цветя, бе сватбената церемония на една от солистките на фолклорния дует Калина и Невена, а именно Невена. Тя вече е г-жа Вълева и каза заветното “Да” на своя любим Александър в последните дни на август на приказна горска церемония, с много блясък и танци до сутринта. Сред шаферките бе и дуетната й половинка на сцената – Калина.
2
Тяхната приказка започва с познанство през 2018 година, а в началото на 2021 година прераства в нещо повече, когато съвместна работа преплита пътищата им. Младият мъж е собственик на верига магазини, а по това време Невена е част от екипа на TrafficNews.bg. Именно журналистическа статия е повод за срещата им.
Само осем месеца по-късно Александър вече е категоричен, че Невена е жената на живота му и й предлага брак на вила в Родопите на фона на пищна заря.
3
Следващата стъпка е сватбата... Тържеството следва всички български традиции, а влюбените подписват брачното си свидетелство в гората край Кукленския манастир. Пръзникът след това продължава в пловдивска сватбената зала, украсена с много блясък и стил, в синхрон с цялата идея на сватбената церемония. С много танци и песни преминава нощта, а в програмата се включва и самата булка, заедно с дуетната си половинка Калина. Двете заедно зарадваха гостите с първото сватбено хоро под съпровода на гайди.
Близки до младото семейство разкриват, че приказката за Невена и Александър изобщо не свършва дотук, а тепърва предстои. През есента двамата ще се отправят на меден месец и романтична почивка на остров Мавриций.
4

КАТЕГОРИИ