Скандали и музика съпътстват ежедневието на Теди Александрова

Скандали и музика съпътстват ежедневието на Теди Александрова

Теди Александрова стартира снимки на нов видеоклип, а датата, която е избрала за реализацията, е 8 юни. Заглавието е “В сърцето” и се доверява на режисьора Николай Скерлев, с когото работи по “Дай ми свобода”.

“Искам да вложа повече емоция и да дам повече от душата си в тази песен. Надявам се да стане хит”, споделя изпълнителката. Паралелно с нея Теди работи по нова дуетна песен със Silver. “И като темперамент, и като идеи си допадаме с него. С този проект хората вече ще кажат – “тя наистина е скандална”, открехва още от плановете си певицата.

По повод скандалите, които я съпътстват в медийното пространство, Теди Александрова разкрива пред водещата Петя Костуркова и зрителите на “Звездно”, че понякога доста се е чувствала наранена от писанията.

“Не мога да подмина всички нелепи слухове – още повече, когато и родителите ми се засегнат от написаното. Дори съм мислила да отнеса някои от тях в съда”, коментира тя.

Теди смята, че красотата й и успехът й са породили завист у някои хора.

“Не може да се харесаш на всички. Знам, че винаги ще има негативни коментари. Но аз държа на моята аудитория, на тези, които се виждат в моите песни. Това ме мотивира да продължавам. Все още съм на 24 години, нормално е да съм малко по-разкрепостена във видеоклиповете си”, допълва още певицата.

 

КАТЕГОРИИ