Мъжете в Top 5 PlanetaOfficial

Мъжете в Top 5 PlanetaOfficial

Музикалната класация Top 5 PlanetaOfficial тази седмица фокусира вниманието на публиката върху песните и видеоклиповете, които мъжете в “Пайнер” ни предложиха през 2021 година. Най-слушаните заглавия в началото на октомври в YouTube Music, представени от изпълнителите ще видим в новия чарт. Първото място, както мнозина се досещат е за Емрах и “Един на милион”. Музиката е на Теди Александрова, Емрах и Даниел Ганев, текстът също е написан от Теди Александрова и Емрах, а аранжимента – от Даниел Ганев. Режисьор на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси.

Второто място в Top 5 PlanetaOfficial е за песента “Луда жена” на Джордан, което не може да не радва изпълнителят. Неотдавна той се впусна и в едно ново изкушение извън музиката – да има собствен салон за мъжки прически. Трети през октомври е Фики с “Не ти прощавам” – една изповед, изпълнена с много вълнения.

Следващата позиция в класацията е за Галин и хита от лятото “Viva la noche/ Катакомба”. Челната петица в класацията завършва още едно заглавие, представено от Фики – “Къде съм аз, къде си ти”.
Top 5 PlanetaOfficial гледайте по телевизия “Планета” и Planeta 4K, както и в YouTube-канала ни - PlanetaTV Official.

 

КАТЕГОРИИ