Ани Хоанг вкуси скорпион в Тайланд

Ани Хоанг вкуси скорпион в Тайланд

Ани Хоанг се завърна от едно емоционално наситено пътешествие в Тайланд, където прекара близо две седмици с любимия си мъж Людмил Иларионов – Люси и група приятели. Веселата компания съчета полезното с приятното, защото освен почивката, дружно поработиха здраво. Пред www.planeta.tv Ани Хоанг разкри, че са успели да заснемат не един, а цели два клипа. Поводът за пътуването всъщност е новия дует на певицата с нейния колега и приятел Dee. Преди да отлетят двамата изпълнители се сдобиха с екзотични прически на малки плитчици специално за снимките. Режисьор на лентата е Люси и за него Тайланд се оказа безкраен извор на вдъхновение.

“Парчето e много модерно и се казва “Papi”, какво мога да кажа, взривяващо е. Забавлявахме се много докато снимахме. Във видеото показваме щурия живот в Банкок, един динамичен космополитен град. Затворихме булевард, наехме тук-тук, снимахме в Чайнатаун, Двореца на краля и Аютая, древната столица на Тайланд, не скучахме нито за миг. Нашата идея е до края на месеца да e официалната премиера на видеото”, споделя Люси.


Провокирани от зарибяващата атмосфера на Тайланд Ани Хоанг и Люси се впуснаха в различни приключения, които те изкушават буквално на всяка крачка. Двамата се престрашиха да опитат скорпиони, местен деликатес като режисьорът, тласкан от любопитство, опитал и хлебарка. 
Другата песен, която се сдоби с клип в Тайланд, е самостоятелна на Ани Хоанг. За целта цялата група пътува часове наред сред джунглата до острова Кох Панган, където остават няколко дни. И там се получили доста интересни кадри, запечатали местния колорит. Клипът ще се появи най-вероятно в разгара на лятото.

КАТЕГОРИИ