Борис Дали готви балада и дискотечен хит

Борис Дали готви балада и дискотечен хит

Своите планове за предстоящите месеци разкри Борис Дали. Певецът не крие желанието си скоро да се върне към обичайния си ритъм на живот и срещите с феновете, защото публиката много му липсва. Но през изминалите месеци Борис Дали не е спирал активно да работи. Наред с подготовката на новите си песни, сред които ще има и балада, и бърза песен за лятото, изпълнителят се е посветил на още дейности, които правят ежедневието му по-приятно в месеците на пандемия. Той се снима в комедия, носеща името “Чик-Чирик”, в която играе ветеринарен лекар, лекуващ кокошки. В “На кафе“ Борис Дали сподели, че се е чувствал перфектно на снимачната площадка:

“Аз принципно в почти всичките си клипове играя. Много малко от тях са без история. Но така във филм, с реплики, ми е за първи път. Много ми хареса. Всъщност, моята мечта от дете беше да съм актьор“, откровен е певецът.


Феновете на Борис Дали помнят, че в началото на 2013-та, на XI-те Годишни награди на телевизия “Планета“, той спечели награда за артистично присъствие във видеоклип, за страхотното си превъплъщение във видеото към песента “Drink & Drive”.

Борис Дали казва още, че от дете се занимава с градинарство и обича домашната храна. Певецът е известен с това, че обича сам да прави зимнина, но освен това умее и да подготвя “продукцията” за нея. В момента вече е засял спанак, чесън и марули, които чака да станат готови в първите дни на пролетта. Борис Дали признава, че обработва земята почти професионално - има трактор и фреза. По думите му България е много богата държава откъм природа и хубави хора, затова гледа максимално да бъде на открито, и да се събира с приятели, защото тези моменти му дават много заряд и позитивно настроение.

 

КАТЕГОРИИ