Биляниш и Тита – очаквано добра комбинация

Биляниш и Тита – очаквано добра комбинация

“Шок” е заглавието на песента, която Биляниш и Тита представиха в официалния YouTube канал на “Пайнер ” – PlanetaOfficial и моментално събраха одобрението на зрителите, според които двете са… очаквано добра комбинация.

“Браво момичета, много яко парче… Брутална песен… За мен няма по-добра от Биляниш. Тя има повече от талант, винаги прави най-яките песни и ги прави с любов и старание… Тита и тя е най-добрата! Двете в един дует са страхотни! Успех за напред! Обичам ви… След няколко слушания адски много ме зариби песента… Има нещо много сладурско и закачливо в това парче. Все едно се заразяваш, докато го слушаш. Чудесна комбинация. браво на целия екип за труда… Това е песен точно в десетката, а мелодична част е толкова невероятно изпята, че не спирам да я слушам… Една от най-различните песни, които съм слушал в последните месеци. Всеки проект на Биляниш е различен и изпипан до последно - поздравления и на двете… Песента е страхотна…”, пишат меломаните в интернет.

2
“Шок” е по музика и аранжимент на Деян Асенов, а текстът е на Лора Димитрова. Режисьор на запомнящия се музикален видеоклип е Иван Димитров  - Torex. Песента вече стана неизменна част от музикалния плейлист на DJ-ите в страната и всяка нощ звучи в нощните клубове. В край на седмицата тя ще получи и своята live-премиера, защото Биляниш ще гостува в Пазарджик и Стрелча, където феновете й вече я очакват с нетърпение.

КАТЕГОРИИ