Честити 18 години на Данна

Честити 18 години на Данна

Една от най-младите и харизматични певици в Музикална компания “Пайнер” – Данна днес навършва пълнолетие. Само на 18 години, а толкова обичана от феновете е тя. Тази година рождения ден на певицата е още по-емоционален, защото всички ние се радваме на най-новата песен и видеоклип в репертоара й – “Дисниленд”. Според меломаните това е най-добрата песен в репертоара на Данна, но те са убедени, че големи хитове при нея тепърва ще идват.
2
Своят рожден ден Данна ще започне на сцената още в първите часове на 4 юни, защото ще пее в нощен клуб в Асеновград. За празника пък, следващата вечер, отново на сцената ще бъде, но в Благоевград. И за да бъде тържеството незабравимо и мило, с нея ще са и най-добрите й приятели.

“Пожелавам си така, както започват моите 18 години, все да бъдат богати на срещи с публиката, откровена е Данна. – Обожавам да съм на сцената и изцяло се раздавам за хората. Нека да е здраве и да има хубави песни, аз ще ги изпея от сърце…”

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” пожелават на Данна винаги да бъде в сърцата на феновете, да попада на стойностни песни и да радва хората с гласа си! Честит рожден ден!

КАТЕГОРИИ