Джена: Малко по малко се връщам към нормалното

Джена: Малко по малко се връщам към нормалното

В края на юли, Джена отмени поради здравословни причини участията си. Оказа се, че звездата на телевизия “Планета“ е преболедува Covid-19, но към днешна дата вече е добре и направи първо лично обръщение към последователите си в социалните мрежи.

“След дългото боледуване от неприятната болест Ковид, малко по малко се връщам към нормалното. За щастие и радост минахме през това и вече сме добре. Споделям ви снимки от участието ми в Бургас в Клуб “Dock 5” преди няколко дни. Обичам ви и ви желая щастливи и спокойни дни!“, сподели преди часове певицата.


По всичко личи, че Джена вече напълно се е възстановила и отново може да бъде на любимото си място – клубната сцена, за да радва почитателите си. Неведнъж изпълнителката е била откровена, че музиката и семейството са основен двигател за нея и я даряват с най-щастливите житейски моменти.

“Обичам ви и ще ви обичам завинаги. Цял живот да ви пея, ще бъде като за първи път“, обърна се певицата към феновете си,  с които й предстоят вълнуващи нови срещи.

Тази седмица Джена може да аплодирате на живо в Сливен на 27 август, в Night Club MODERNO, където доброто настроение е гарантирано.

КАТЕГОРИИ