Джулия: Развитието трябва винаги да е на макс

Джулия: Развитието трябва винаги да е на макс

Джулия е щастлива, че песните, които предложи на почитателите си през последните няколко месеца, се приемат толкова добре. Впечатлена е от екипа на “Пайнер” и на Diamond Beat Production, в лицето на композитора Николай Пашев, с които работи много успешно и които й дават хъс за работа. Смело може да каже, че вече е изградила някакъв собствен стил и се радва, че хората го виждат и оценяват.

“Усетих го дори и зад граница. Съвсем скоро се върнах от Германия, където бях на участие. Там представих и най-новата ми песен с Анелия “Бръммм”, която се прие изключително добре, въпреки че бях сама, без моята колежка. Беше страхотна българска вечер. Българите жадуваха за нашата музика, освен моите песни, искаха да им пея български народни песни, за да играят хора. Много се радваха и се получи супер яко парти.”


Въпреки че е завършила народно пеене в Музикалното училище в Котел, Джулия е оставила народните песни на по-заден план. Отчита го като грешка и си поставя задача в най-скоро време да зарадва почитателите си и с фолклорен проект.

“Благодаря на баща ми, че в крайна сметка ми разреши в да уча в Котел, защото в началото нещата бяха на кантар. Беше му много трудно да пусне дъщеря си сама в друг град. Но Котел ми повлия доста на живота като цяло, на психиката ми, на всичко. Научи ме да се боря, да се развивам сама, там успях да се изградя като характер и в последствие това ми се отрази много добре на всичко, което ми се случи. Всичко беше много градивно там. От много време не съм виждала учителите ми и имам намерение скоро да ги посетя”, разказва певицата пред водещата Галя Димитрова.


Две години след като завършва в Котел, Джулия решава да пробва да пее по заведенията. Започва в Димитровград, след това на морето и така се стига до влизането й в “Пайнер”.

“Когато вече бях готова и сигурна в това, което правя, се случиха нещата да попадна в “Пайнер” и до момента всичко е шест. За две години в музикалната компания  доста неща се случиха. Не знам каква оценка да си дам за тези две години, защото съм много самокритична и смятам, че винаги може и повече. Специално за себе си разсъждавам по този начин. Ако нещо не е свършено както трябва, винаги търся грешката първо в себе си. Така че винаги има какво още да се работи, винаги могат да се правят нови неща и трябва развитието да е на макс”, казва още Джулия в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ