Глория отново покори Лондон

Глория отново покори Лондон

Точно 16 години след първия си голям концерт в Британската столица, Глория отново пя за своята вярна публика във Великобритания. Певицата бе специален гост на Българския фолклорен фестивал-надиграване, организиран от в. “Будилникъ“.

“Едно страхотно парти се получи, с много песни и много танци. Публиката ми подари невероятна емоция, много незабравими мигове и това определено ме направи истински щастлива. Благодаря от сърце на хората, които дойдоха на моя концерт, забавляваха се и чуха любимите си песни като “Любовен дъжд“, “Илюзия“, “Ако бях се родила река“, “Крепост“, “Феникс“ и др.“, сподели Глория часове след музикалния празник пред камерата на телевизия “Планета“.

“Първият ми концерт в Лондон бе преди 16 години. Как бързо лети времето...Честит рожден ден, 16 години и на телевизия “Планета“!, допълни Глория.

На своя концерт в Лондон, Примата на модерния фолк, представи на гостите не само големите си поп фолк хитове, но и много фолклорни мелодии. Съвсем емблематично спектакълът започна с “Я, кажи ми, облаче ле, бяло“ и завърши с “Носталгия“.

“Всичко отново бе много емоционално, с много бисове. Какво повече мога да искам”.

“Безкрайно много обичам българския фолклор и затова паралелно с поп фолк песните, които създавам, не забравям да обогатя и фолклорния си репертоар. Изпяла съм много красиви песни в нов вариант и със собствен почерк, сред които “Белите манастири“, “Ах, къде е мойто либе“ и др., и благодаря на публиката, че ги възприема като моя запазена марка. Имам и авторски фолколрни песни като “Всеки си плаща“ и “Пътеки“, щастлива съм, че и те също се възприемат добре”, откровена е Глория.

Следващият голям фолклорен празник в Лондон, организиран от в. “Будилникъ“ и инж. Емил Русанов ще бъде на 9 декември с участието на Виевска фолк група, която с този концерт ще отбележи 40 години от създаването си.

КАТЕГОРИИ