Ивана: Нищо друго да не съм направила, това, че имам най-прекрасната дъщеря на света, ми стига

Ивана: Нищо друго да не съм направила, това, че имам най-прекрасната дъщеря на света, ми стига

Януари е знаков месец за Ивана. Тя празнува и имен, и рожден ден, а в първия ден на Новата година пусна нова песен след дълго затишие. “Твое копие” мигновено се превърна в хит и предизвика възторжени коментари, че Певицата на народа отново е във вихъра си. Клипът прилича много повече на кино, отколкото на обикновено музикално видео. Ивана признава, че идеята не е нейна, а на дъщеря й Теодора, до която често се допитва за съвети в работата си.

“Знаеш ли каква симбиоза има между нас – между новото и различното, което е в нея, и класиката в мен, която е минала през всичко, за което тя тепърва ще се бори – признава Ивана в интервю за в. “Уикенд“ и допълва – Нищо друго да не съм направила в този живот, фактът, че имам най-прекрасната дъщеря на света, ми стига. Тя ми е повече от музиката, от песните, от връзките, от любовите, от всичко! Тя е над всичко“.

В това откровено и човешко интервю певицата признава, че работата е нейното най-точно огледало. Най-успешните проекти на изпълнителката са тези, в които разказва за самата себе си, а “Твое копие” не прави изключение. Щастлива е, че публиката я хареса от първо слушане и неслучайно, като жест към меломаните Ивана пусна в официалния си YouTube канал – Ivana PlanetaOfficial оригинала на песента, както и специална версия, създадена за DJ-те и нощните клубове.

“Тази песен беше готова отдавна, но искахме да излезе точно на 1 януари, като знак за ново начало – не крие Ивана и споделя, че когато историята в даден проект е нейна, той е най-успешен – Признавам това, което е свързано с мен, без да се интересувам от другите. Аз съм артист, който трябва да усети това, което прави. В последната година започнах все повече да се превръщам в събирач на истории. Изслушвам хората, разпитвам приятелите си какво са изживели и после го пресъздавам. Но когато става въпрос за мен, е най-истинско. Няма от какво да се притеснявам, аз винаги съм била открита пред публиката като артист и човек“.

 

КАТЕГОРИИ