Ивана завладя публиката с “Ало, мамо” и “Всичко е наред”

Ивана завладя публиката с “Ало, мамо” и “Всичко е наред”

На 21 август Ивана представи най-новите си музикални проекти - “Ало, мамо” и “Всичко е наред”, като и този път певицата остана вярна на себе си и на умението си да бъде непредсказуема и различна в подхода си. Тя зареди публиката с нова доза добро настроение в разгара на лятото, като я изненада не с една, а с цели две песни, чиято официална премиера бе едновременно в официалния канал на телевизия “Планета” в Youtube - Planeta Official и в ефира на “Планета HD” и “Планета Фолк”. Това не е нещо ново за изпълнителката, а нейна запазена марка и успешна формула през годините, което бе доказано и този път. Само за часове “Всичко е наред” и “Ало, мамо” предизвикаха истински фурор сред публиката и за пореден път доказаха защо Ивана е определяна като певицата на народа.

“Ивана винаги те докосва с песните си”, “Песента “Ало, мамо” е същинския фурор - истинска, вълнуваща, разплакваща”, “Нямам думи да опиша емоцията, която предизвика в мен. Истински ме разтърси”, споделяха своето вълнение феновете след премиерата на песните, като особено силно бе въздействието на “Ало, мамо”.

“Прекрасна, “Ало мамо” накара нас българите в чужбина да се разплачем”, “Благодаря ти за начина, по който влизаш в сърцата ни и ни караш да преживяваме всяка една песен”, “Това са песни, които ще останат във времето, а Вие отново доказахте защо сте № 1”, не пестяха комплиментите си те.

Самата Ивана също не скри своето вълнение от успеха, който пожънаха двете нови мелодии, като лично се обърна към публиката в официалната си страница във Facebook.

“Много съм щастлива и удовлетворена, че двете нови песни - “Ало, мамо” и “Всичко е наред” се приеха толкова добре. Благодаря Ви за приятелството и доверието. На мен ми стига вашето одобрение и оценка, за да се чувствам прекрасно днес”, сподели певицата.

Тя разкри още, че двете песни са коренно различни една от друга, всяка си има своята аудитория и тя вярва, че всеки ще намери себе си в една от тях.

 

КАТЕГОРИИ