Ивета Костова показа горещ сексапил

Ивета Костова показа горещ сексапил

Тя е красива блондинка, откровяща се със своя спиращ дъха глас. Тя е Ивета Костова и е едно от младите имена, продуцирани от музикална компания “Пайнер“. Наскоро изпълнителката показа, че може да завладее аудиторията не само със завидните си гласови данни, но й с горещ сексапил. Последните кадри, които Ивета пусна в своя Instagram профил бяха повече от горещи и приковаха вниманието на последователите й за минути. Певицата позира само по бельо, а мнозина бяха заинтригувани каква е причината за появата на кадрите. Ще издадем, че те са част от най-новото видео “Страх“ на друг млад изпълнител - Кирил Атанасов, в което Ивета Костова има не само вокално участие, но й се изявява в главната женска роля.

Певицата се справи перфектно с актьорските си задачи и позира като професионален модел, а проектът се открои като първото хитово предложение за 2021 година.

“Не мога да спра да се радвам на Вашата подкрепа! Чета коментарите и си мисля колко сте важни за мен - огромно БЛАГОДАРЯ! Благодарна съм и на всички замесени в този проект - когато работата е удоволствие, просто си личи“, откровена е Ивета Костова.

Ако до момента все още не сте гледали лентата, не пропускайте да го направите още сега в PlanetaOfficial в YouTube или в ефира на Planeta 4K, защото Ивета Костова и Кирил Атанасов определено ще ви очароват.

 

КАТЕГОРИИ