“Излез” отново събра Дамян Попов и Миа

“Излез” отново събра Дамян Попов и Миа

“Излез”, най-новият видеоклип на Дамян Попов и Миа, вече е факт в официалния канал PlanetaOfficial. Певецът сподели пред www.planeta.tv, че идеята за песента му е хрумнала съвсем случайно преди година и половина докато е тренирал във фитнес-залата и веднага е решил, че ще я запише с Миа.

“С Миа ме свързват сцената и приятелството от цели 15 години и затова изборът ми за дуетна партньорка бе категоричен и съм много щастлив, че направихме “Излез” заедно. Това е третият ни съвместен проект, в който сме заложили на чист поп”, казва Дамян Попов.


“Излез” е по музика на Дамян Попов, аранжиментът е на Калин Димитров, а текстът е написан от Росен Димитров. Видеоклипът е дело на Радина Миленчева и Радослав Георгиев. Върху визиите и стайлинга си в лентата двамата изпълнители работиха с екип в следния състав – Christiano Pi /стил/, Марина Младенова /грим/, Емилио Стефано и Ahmadabo Aeshah - Habibi /коса/.
Още тази седмица Дамян Попов и Миа ще имат възможност да представят на живо новия си дует “Излез” на свое съвместно участие на морето.

КАТЕГОРИИ