Лятото е горещо и много емоционално за Татяна

Лятото е горещо и много емоционално за Татяна

В най-горещия месец от годината Татяна избра още по-гореща дестинация за своята ваканция. Певицата се е отдала на пълен релакс и по цял ден е на плажа в съседна Гърция. Остров Тасос е дестинацията, която предпочете Татяна, защото там успява да намери закътани кътчета за усамотение.
2
От фотосите, които публикува в социалните мрежи е видно, че Татяна е в топ-форма. За почитателите си тя разкри, че е успяла да свали 4-5 килограма от теглото си със спорт и здравословен режим на хранене.

“Чувствам се повече от прекрасно, не крие Татяна. - Лятото е любимия ми сезон и се опитвам да съчетавам любимите неща с приятните. Реших този август да се отдем на жарко слънце, вкусна морска храна и страхотни плажове. Точно затова избрах Гърция. Още повече, че и музиката тук ми е любима… Сега пълна почивка, а после – газ…”

Татяна разкрива, че вече подготвя и нов музикален проект, който ще представи в YouTube канала на “Пайнер” - PlanetaOfficial и в програмата на телевизия “Планета и Planeta 4K. Два важни концерта й предстоят също през есента - през септември ще бъде на една сцена с легендата на сръбската музика Лепа Брена, а през октомври - със Саша Матич.

КАТЕГОРИИ