Мъжете атакуват поп-фолка

Мъжете атакуват поп-фолка

Новата седмица за телевизия “Планета” започна с премиера на нов видеоклип. Младият изпълнител Радко Петков ни изненада с “Удряй Х-а”, музикална колаборация между него и Ариа, но по всичко личи, че това няма да бъде единствената мъжка премиера през юли.

Задава се още един партньорски видеоклип. В социалните медии Галин обяви заглавието на предстоящия си летен хит. След като направи успешни дуети с Лидия и Диона, сега пред камерата до него застава Теди Александрова. “Куката” е заглавието, което двамата избраха, а ние сме сигурни, че на тази кука ще се закачат много фенове.

С горещ кадър и Джордан направи заявка за летен хит. До него също застава знойна красавица. Тя се казва Палома Митева и е модел, както и популярно лице в Instagram. Въпреки своята известност, от неин пост в мрежата става ясно, че за първи път се снима в музикален клип и за нея е истинска чест.
Музикалната атака от звездите на “Пайнер” през Лято 2020 ще продължава, така че окаквайте още интересни проекти, изпълнени с много слънчево настроение.

КАТЕГОРИИ