Музика под знака на “Планета”

Музика под знака на “Планета”

Точно в 19.30 часа на 22 ноември в зала “Арена Армеец” изгряха звездите от съзвездието “Планета”. Многохилядната публика изригваше в аплодисменти при появата на всеки от любимците си. Времето просто спря и затаи дъх, за да могат всички зрители да се насладят напълно на уникалното шоу.

Стартът на спектакъла бе за тоталния хит на лятото, “Пей, сърце”, а Цветелина Янева и Галена присъстваха по един изненадващ начин за публиката. Като на магия те се появиха като холограмни изображения и предизвикаха бурни овации в залата.

След ефектното начало на сцената в “Арена Армеец” излезе водещия на спектакъла Иван Динев - Устата, който поведе музикалния маратон като го гарнира с доза закачка и повече усмивки. 

Ивана с невероятната си харизма даде тон на целия лайв-концерт, продължил три часа и половина. Певицата на народа излезе със своите музиканти, които се присъединиха към “Дани Милев бенд”.

Борис Дали спечели сърцата на всички присъстващи с невероятната си усмивка и сценичното си присъствие, при изпълнението на своя микс.

Нелина изпя своята хитова балада “От щастието най-боли” с много емоция и присъстващите отново имаха възможност да се насладят на красивия й глас.

Соня Немска и нейната дуетна половинка Андреас зарадваха публиката с жизнерадостната мелодия “Поздравления”.

Джулия бе подчертала своята нежна красота с ефектна мини-рокля, а перфектното изпълнение на “Точка за мен” й спечели бурни аплодисменти.

Интересно бе сценичното представяне на “За тебе, бебе” на Роксана. На живо пред публиката в “Арена Армеец” се появиха двама от героите във видеоклипа.   

Милко Калайджиев, както винаги бе оригинален и бурно аплодиран. Дуетното изпълнение с Аркан на “Хайде в Пайнера” бе съпроводено от две сексапилни балерини.

Татяна бе заложила на екстравагантен тоалет за представянето на своя актуален хит “Етикет “Единствена”.

Много истинско и емоционално бе представянето на “Написано с любов” от Райна. Яркочервена дълга пола, кожено яке и много любов.

Илиян отново изненада феновете с нова прическа и оригинален аутфит. С перфектното изпълнение на “Палавница” си спечели бурни аплодисменти.

Яница също успя да впечатли феновете с интересен тоалет и прическа. Нейният екип я бе преобразил в египетска богиня, която зарадва публиката в “Арена Армеец” с два свои хита - “В пет ми звънни” и “Хубаво го запомни”.

Теди Александрова отново избухна заедно с всички фенове, както само тя умее. “Чалга пеперудки” нажежи градуса на настроението, а “Ня`а проблем” прозвуча в изпълнение на певицата и всички гости в залата.

Безспорно сред най-очакваните звезди на вечерта бяха Емануела и Константин - две луди глави, обединени от любовта към музиката.

Още една звездна двойка пожъна невероятен успех още с появата си на сцената - Глория и Симона Загорова. Отново безупречни в своето изпълнение, те подариха музикална магия на публиката.

“Помни ме” на Кали и Андреас бързо се открои в ефира на “Планета”, затова именно тази песен избраха, за да поздравят всички, които обичат и празнуват с музикалната медия.

Триумфално бе завръщането на музикалната сцена на Емилия, която сияеше от щастие от срещата с любимите си фенове. “California” ft. Цеци Лудата Глава и “Специално за всяка” бяха хитовете, които представи Емилия по време на “15 години телевизия Планета”.

Деси Слава на живо е истински балсам за душата и това пролича в реакцията на публиката по време на нейния невероятен микс.

Както винаги оригинална, стилна и със специална хореография за случая, Малина изпълни сцената с присъствието си. А изборът й на музикален поздрав се спря на баладата “Не те забравям” и “Давай, питай”.

Специално за представянето си в “Арена Армеец” Мария покани гръцкия си колега Stan, за да изпълнят с “Дани Милев бенд” - “Страдам”. Преди това певицата не пропусна да подгрее публиката и с актуалния си хит “Тази нощ се казваш мой”.

Цветелина Янева отново показа стилна визия и перфектно изпълнение на живо. Тя представи “Видимо изневерил” и най-актуалния си хит “Да те бях зарязала” ft. Галин.

Още с началните акорди на “Вертолета” на Фики публиката изпадна в еуфория и пя в един глас със своя любимец. Той бе заложил на много сценични ефекти - море от балони заваля като пухкави бели облачета над публиката и създаде въздушно настроение. Другата песен, която прозвуча в залата бе “С друг ме бъркаш”.

Красива и с много емоция Анелия поднесе своя музикален поздрав към публиката. Тя заложи на микс от “Гот ми е”, “Аз съм Дяволът” и “Генерал”.

“На Египет Фараон” се превърна безспорно в един от хитовете на годината и това пролича на концерта “15 години телевизия Планета”. Реакцията на публиката бе повече от еуфорична, а всички изпаднаха в екстаз, когато Музикалният идол хвърли очилата си в множеството от хора.

На финала многохилядната публика скандираше “Преслава” в очакване на “Певицата на годината”. Звездата на телевизия “Планета” премиерно представи най-новата си песен “Без теб” по изненадващ начин. Тя се бе клонирала в 20 идентични образа и мистерията бе разкрита едва в края на мелодията, когато балерините съблякоха своите сценични тоалети и ги подариха на феновете. Последваха категоричните хитове “Няма да ти пиша” и “На тебе не отказвам”, които поставиха красив финал на спектакъла “15 години телевизия Планета”. 

снимки: Alex Cooper Photography, Георги Божков, Георги Малев, Теди Грозданов

КАТЕГОРИИ