Надя Стоева посреща имен ден на специално място

Надя Стоева посреща имен ден на специално място

Днес Православната църква почита паметта на Св. мъченици Вяра, Надежда, Любов и тяхната майка София, и отдава уважение на добродетелите, чиито имена носят. На този ден честваме и Деня на София. 17 септември е голям празник за една от най-обичаните фолклорни изпълнителки – солистката на орк. “Канарите“, Надя Стоева. Поводът за радост е двоен, защото освен имения си ден, певицата отбелязва и празника на столицата, откъдето е родом. Надя Стоева с гордост споделя, че е кръстена на своята баба Найда, от която е наследила и любовта към фолклора. Тържеството днес ще бъде на едно специално място за семейство Стоеви – Чирпан.

“Още от малка имам сантимент към този град. Моят дядо е от там, а впоследствие там открих любовта, в лицето на моя съпруг Атанас Стоев. В Чирпан отгледахме и сина ни Атанас Стоев – младши. Щастлива съм, че тази година ще посрещна имения си ден във фамилната ни къща“, споделя пред planeta.tv Надя Стоева.

Тя допълва още, че един от най-големите подаръци за празника й е появата това лято на Мр3 колекцията “Музика за всички”, събрала над 90 емблематични заглавия от 45-годишната история на оркестър “Канарите”.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета Фолк” честитят имения ден на Надя Стоева с пожелания за здраве, семейно щастие и творческо дълголетие!

КАТЕГОРИИ