“От моето детство” разказва за първите сценични трепети на Роксана

“От моето детство” разказва за първите сценични трепети на Роксана

Тази седмица Роксана си спомня за първите си изяви на музикалната сцена в рубриката “От моето детство”. Певицата споделя със зрителите на телевизия “Планета” няколко колоритни истории, които никога няма да забрави:

“В първи или втори клас, не си спомням точно, участвах в един концерт в град Враца. В него бяха включени деца с различни таланти. От вълнение няколко дни преди концерта не можех да спя. На сцената излязох заедно с брат ми Радо. Трябваше да изпеем в дует песента “Когато бях овчарче”. Когато дойде моя ред запях и спрях, защото забравих текста. И така три пъти. Една възрастна жена от публиката стана и извика: “Това дете, ако обича, да слезе от сцената и да се прибере зад кулисите!” Аз бях първата санкционирана от този концерт и изгонена. Като се прибрах вкъщи, разказах на родителите си какво се случи. И докато им раказвах, толкова преживях отново всичко, че вдигнах температура 39 градуса”, споделя Роксана и не крие, че това е един от най-тежките й моменти като изпълнител.

Разбира се, има и други забавни моменти, които бележат творческия й път, а едно от първите й участия с оркестър, когато е била на 13 години, също ще остане паметно за нея, защото въобще не е успяла да запее на сцената от притеснение. Подробностите ще научите лично от Роксана в рубриката “От моето детство”, а като допълнение на тази история певицата споделя, че и до днес много се вълнува, когато й предстои голяма сценична изява:

“Сърцето ми бие лудо, ръцете ми треперят докато изляза на сцената и след това, докато се поклоня и вляза зад кулисите, чак тогава ми спира притеснението”, споделя Роксана.

КАТЕГОРИИ