Planeta 4K – една година близо до Вас

Planeta 4K – една година близо до Вас

Отново е септември, отново отбелязваме празника на Вяра, Надежда и Любов. Точно една година от старта на телевизия Planeta 4K – първият български телевизионен канал в UltraHD-4K стандарт. Една година по-късно Planeta 4K все още е единствената родна музикална телевизия в този високотехнологичен формат. В годината, когато и телевизия “Планета” ще отбележи 20 години от своя старт, не може да не бъдем доволни от направеното през годините. Въпреки ограниченията, наложени от световната пандемия и рестрикциите по отношение на концертна дейност и музикални изяви, звездите на телевизия “Планета” успяват да държат високо ниво на песните и видеоклиповете, които представят на публиката, а феновете са все така верни и самоотвержено подкрепят своите идоли.

За първия рожден ден на телевизия Planeta 4K сме избрали да зарадваме своите зрители с един дълъг музикален уикенд. В петък, събота и неделя от 19.00 часа програмата на Planeta 4K ще предложи емоциите от концерта в зала “Арена Армеец” – “17 мига Планета”.

Ако изберете да останете на телевизия “Планета” също ще бъдете удовлетворени, защото от петък до неделя, от 20.00 часа там ще си припомних хитовете от спектакъла “18 години “Планета”, заснет в пловдивската зала “Колодрума”.
Желаем Ви един прекрасен празник с емоции и много хубава музика!

 

КАТЕГОРИИ