Райна: Успехът на “Зле те чувам“ ме направи щастлива

Райна: Успехът на “Зле те чувам“ ме направи щастлива

Райна се чувства много щастлива от интереса и положителните отзиви, които предизвика най-новата й песен “Зле те чувам”, с която стартира Новата година.

“Всички ме поощриха за песента, включително и г-н Димитров, което може само да ме прави щастлива. Все имах някакви надежди, но предвид музикалните вкусове през последните години някак си всичко това ме обърква и не знам точно какво се очаква. Поради тази причина не смеех да възлагам големи надежди на парчето. Когато поръчвах песента на композитора Мартин Биолчев, му казах, че този път искам да направим проект с по-комерсиална насоченост, защото трябва да грабнем по-голяма аудитория.”

Прослушвайки няколко парчета, предложени от композитора, Райна от раз избира мелодията на “Зле те чувам”. Първо, защото много лесно се запомня и на второ място, защото има нещо в музиката, което въздейства на сетивата и сякаш те раздвижва и те кара да танцуваш като я чуеш.

“Имам още две песни на Мартин Биолчев. На едната от тях разчитам много и ще я предложа на телевизионните зрители успоредно с представянето на предстоящия ми поп-фолк албум. Но сега не бързам, защото искам “Зле те чувам” да си вземе своето. Дори разбрах, че е на първо място по набиращи популярност песни. Не бях подготвена за този бърз успех”, признава певицата пред водещата Галя Димитрова.

В “Автограф” Райна представя четвъртия си фолклорен самостоятелен албум със заглавие “Тежко мина младостта”. Много се радва, че хората, които са си закупили албума, си правят снимки с него, пращат й ги, а тя от своя страна ги публикува във фолклорната си страница във Фейсбук. Чувства се поласкана от подобно отношение и внимание, защото това доказва, че все пак има хора, които не разчитат на интернет за подобни неща, а са ценители и обичат да имат оригинала в ръцете си.

“След тези успехи в последно време се радвам, че Новата година стартира много добре за мен. Надявам се да бъда толкова ентусиазирана и на нейния финал, защото ако трябва да бъда откровена, предната година не блестеше с особено щастливи моменти за мен. Единствените щастливи моменти бяха, когато пътувам. Надявам се през 2018-та да бъда компенсирана от съдбата”, казва още Райна в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ