“Ще го понеса” на Роксана направи своята официална премиера

“Ще го понеса” на Роксана направи своята официална премиера

Роксана поднесе поредния си музикален проект на своята публика. Той носи заглавието “Ще го понеса” и бе представен с красив видеоклип, дело на режисьора Йордан Петков. Зрителите вече могат да го гледат в официалния канал Planeta Official, както и в ефира на телевизия “Планета” и “Планета HD”.
Автор на музиката е Велислав Драганински, а текстът е дело сестрата на Джена - Борислава Валентинова. Наскоро Роксана разкри, че дълго е търсила подходящ текст, а когато получила този, просто на секундата била сигурна, че това е най-подходящият и усетила емоцията, която авторите са вложили.
Във видеото зрителите виждат певицата в изключително стилна визия. За нея се погрижи стилистът Стоян Апостолов, а изпълнителката е благодарна на бутик Sempre, кожени облекла Енигма и аксесоарите на Element’s и Details. За грима се погрижи Никола Иванов, а за прическите Емилио Стефано. Роксана засне и фотосесия по време на реализирането на видеото, като кадрите са запечатани от Йордан Петков.
Роксана продължава да работи върху своите музикални проекти, а в празничната програма на телевизия “Планета” – “Една нощ в Приказките” тя ще представи “Самотни хора”. Песента е изключително силна балада, с която изпълнителката се надява да докосне сърцата на хората.

КАТЕГОРИИ