Слон нацелува Преслава в Тайланд

Слон нацелува Преслава в Тайланд

И тази зима Преслава смени студеното януарско време в България с топла и екзотична дестинация. Певицата заедно с цялото си семейство е на ваканция в Азия, а в социалните мрежи нейните многобройни последователи могат всеки ден да научават интересни моменти от пътуването.
Една от големите атракции, с които Преслава ни направи съпричастни e “целувката на слона”.
“When the Elephant kissed me…” – написа певицата в своя официален инстаграм профил и провокира последователите си за коментари.
2
Преслава и слончето се срещнаха на остров Пукет, където семейството на певицата се забавлява в парка на тигрите и останалите атракции в зоопарка. Но истински впечатлена бе звездата на телевизия “Планета” от 45-метровата статуя на Буда или както официално се нарича Big Budah Phuket. Статуята на Буда изобразява Гаутама в седнало положение, изработена е от бетон и покрита с бирмански бял мрамор. Тя е разположена на върха на хълма Накерд близо до Чалонг, строителството започва през 2004 г., а разширяването на монумента продължава до 2017 г. Това е третата най-висока статуя в Тайланд след Великия Буда на Тайланд и Луангпхо Яй.

КАТЕГОРИИ