Соня Немска: Обичам те и давам всичко за теб

Соня Немска: Обичам те и давам всичко за теб

Днешният ден е много специален в живота на Соня Немска и точно затова тя реши да направи съпричастни и своите последователи в социалните мрежи с радостните емоции, които я вълнуват:

“На 22.06.2002 г. точно в 09.10 часа родих едно прекрасно и с перфектни мерки бебе. Честит 16-ти рожден ден, мое приятелче в живота! Благодаря ти, че си мое дете и че ми даваш само поводи за гордост! Желая ти да си здрава, много щастлива, усмихната, обичана и успешна! Остани все така добра, спокойна, уважителна и деликатна. Желая ти много успехи в училище и в модата! Пожелавам си все така да живеем в хармония и разбирателство, и да сме си най-добри приятелки! Обичам те и давам всичко за теб!”


Певицата винаги е стояла плътно до своята дъщеря Рая и затова неотдавна без колебание я подкрепи и в желанието й да се изявява като модел на модния подиум. Неведнъж Соня Немска е казвала, че е изключително горда със своето момиче и най-вероятно днес й е подготвила много хубави изненади.
Наред с хубавите поводи за лични празници, певицата никога не забравя и своите почитатели. За топлия ваканционен сезон тя вече им подари своето лятно предложение “Тя е Топ”, което се радва на голям интерес сред меломаните.

КАТЕГОРИИ