“Старите играчки” представя Крисия D

“Старите играчки” представя Крисия D

Една от младите изпълнителки на музикална компания “Пайнер”, Крисия D, зарадва своите почитатели с най-новия си видеоклип, озаглавен “Старите играчки”. Музикалната лента направи и своята премиера в официалния YouTube канал, PlanetaOfficial и веднага бе оценена положително от зрителите.

“Крисия D е много яка във видеото! Песента също радва, успех на момичето!”, “Браво! Поздравления за страхотния екип. Крисия D изглежда много добре. Имаме хит.”


За музиката и аранжимента на новата си песен Крисия D заложи на албанския композитор Egli Marini, а за текста се довери на Мариета Ангелова. Режисьор на видеото е Ивайло Спасов, който ни показва една красива и секси Крисия D.
Певицата сподели пред www.planeta.tv, че с нетърпение очаква Коледните празници, защото за нея те винаги носят аромат на домашен уют и топлина. Нова година също ще бъде свързана с много положителни емоции за Крисия D, защото ще празнува със своите почитатели в Турция. 2018 година тя ще посрещне край Босфора, в Истанбул, а на 1-ви януари се зарича да намери време за кратка разходка в този екзотичен мегаполис.

КАТЕГОРИИ