Теди Александрова и Емрах пяха за три празника

Теди Александрова и Емрах пяха за три празника

Три празника ознаменуваха първия live online концерт, който Теди Александрова и Емрах поднесоха на българската общност в Чикаго. На 13 февруари се навършиха 31 години от създаването на музикална компания “Пайнер”, чиито звезди са двамата изпълнители, а на 14 февруари се празнуват Деня на Св. Валентин и Празника Трифон Зарезан.

Заради часовата разлика Live streaming-а от София започна в 7.30 часа в неделната сутрин, за да могат сънародниците ни в САЩ да се забавляват в нормалното за купони време. За пряката транслация на този концерт телевизия “Планета” избра да работи в партньорство с Global Online Concerts.

“Този концерт на живо от София за Чикаго премина много добре, сподели Петя Романова – главен продуктов мениджър на “Пайнер”. – Теди Александрова и Емрах се справиха перфектно, имаше настроение, имаше емоция, имаше истински празник. Въпреки, че в София бе най-студената и снежна нощ, успяхме да нагорещим страстите и да предадем нашите музикални поздрави на българите в Чикаго.”


Този първи live online концерт от София за Америка показа, че има смисъл от подобни начинания, доказа, че българите зад граница имат нужда от хубави песни и срещи, макар и виртуални за сега, с любимите си изпълнители. Телевизия “Планета” и музикална компания “Пайнер” ще се постараят да задоволят този “глад” и със сигурност скоро отново ще изненадат почитателите си в чужбина с нов интересен online концерт.

КАТЕГОРИИ