Теди Александрова обяви кога пуска нова песен

Теди Александрова обяви кога пуска нова песен

Социалната мрежа Instagram дава възможност на популярните личности да отговорят лично на въпросите на последователите си. Много от изпълнителите на “Пайнер“ редовно използват тази функция на приложението, а наскоро и Теди Александрова организира виртуален разговор с феновете си. В него изпълнителката разкри любопитни неща за себе си, а издаде и кога предвижда да промотира новия си проект. Както planeta.tv вече ви информира, двамата с Илиян подготвят горещ дует. На въпрос на почитател кога се очаква новата й песен, Теди отговори:

“Надявам се през моят любим декември“, което провокира меломаните да бъдат нащрек.

Теди Александрова разкри още, че най-щастлива се чувства, когато твори музика.

“Щастлива съм от успехите си, щастлива съм, когато хората, които обичам са усмихнати, тогава съм най-щастлива! Музата ми идва главно от този хъс за работа, който ми давате, като превръщате песните ми в хитове, за което ви благодаря и ви обичам. А иначе, любовта във всичките й измерения и нюанси е моята най-лична муза... Обичам да обичам“, признава звездата на телевизия “Планета“.

Тя не крие, че сега когато няма как да бъде заедно с публиката й е още по-приятно, че има тази възможност да общува с феновете си онлайн и да отделя време за тях. Всички те пък се надявам съвсем скоро изпълнителката отново да се включи в мрежата, за още интригуващи новини.

КАТЕГОРИИ