Ваня с нов клип и лайв премиера в София

Ваня с нов клип и лайв премиера в София

С нов проект Ваня изпраща месец април. Певицата представи днес в PlanetaOfficial в YouTube видеоклипа “Втори живот“, който за два часа след премиерата си показа интерес от над 10 000 преглеждания. Коментарите на меломаните също последваха веднага, а повечето от тях дават отлична оценка за новото предложение на изпълнителката:

“Браво, пореден ХИТ за тази година! Давай все така с този хъс и с тази продуктивност ще стигнеш далече!“, “Ваня тази година доста се стегна“, “Super HIT предложение“, “Силен текст и страхотно изпълнение“, “Уникална песен, браво, тотален хит“, “Успех на парчето!”, гласят част от отзивите в портала за видеосподеляне.

”Втори живот” е по музика на Ваня, която заедно с текстописеца Йордан Гергов създава и текста на песента. Аранжиментът е на Борислав Павлов, а в парчето са вплетени интересни ориенталски мотиви. Режисьор на видеоклипа е Николай Скерлев. За визията си Ваня се довери на собствения си моден усет, както и на Момчил Спасов /коса/ и Цецо Андреев /грим/.
Само след няколко дни в София ще се състои и лайв премиерата на парчето, защото Ваня е специален гост на второто издание на партитата “Нощта на Пайнер“, които стартираха в столицата този месец. На 30 април певицата ще се весели с гостите в нощен клуб Night Flight, който отново отвори врати за почитателите на поп фолка в Студентски град.

КАТЕГОРИИ