Веселин Маринов: Няма по-хубаво от семейството

Веселин Маринов: Няма по-хубаво от семейството

Това разкрива певецът в откровено интервю за музиката, любовта и житейските уроци за списание EVA.

“Имам 26 албума. От “Горчиво вино” насам от 1995 г. всяка година издавам нов, някои години – по два. Затова съм разведен два пъти. Няма по-хубаво от семейството. Колко искам да имам една спътница в живота, която да ме чака! И не виждам пречка да се върна в четвъртък късно през нощта и да бъдем заедно петък, събота и неделя. Да дойде с мен. Но изглежда не съм уцелил”, откровен е Веселин Маринов.

Той признава още, че според него всеки от нас е половина. По думите му в 80% от хората може да не намериш другата. Може дълги години да живееш в синхрон с жена и да мислиш, че това е животът, докато не срещнеш своята половина, която като едни вклинени зъбци влиза, сякаш цял живот е била едно цяло с теб.
Веселин Маринов признава още, че е много консервативен човек.

“Типичен представител на нашия народ. Много обичам българските традиции”, споделя той и за да подкрепи това изказване заявява, че през живота си не е отварял фейсбук, защото това би нарушило неговата сантименталност.

“Дойде бруталният, дигиталният, лошият свят, в който хората се запознават само чрез есемеси и компютри. Съвременният глобален свят унищожи всички ценности. Човешкият прогрес унищожава света. Все по-самотни сме, все по-безразлични към съдбата на ближните. Раждат се все по-малко деца”, споделя още Веселин Маринов.

КАТЕГОРИИ