Яница впечатли меломаните с “Всичко чуждо пожелаваш”

Яница впечатли меломаните с “Всичко чуждо пожелаваш”

Своята дългоочаквана премиера в ефира на телевизия “Планета” и в Planeta Official в навечерието на този уикенд получи най-новия видеоклип на Яница - “Всичко чуждо пожелаваш”. Лентата бе очаквана с интерес от меломаните и определено потвърди очакванията им за нещо интригуващо, оригинално и много секси. Само за няколко дни видеото бе гледано от повече от 100 000 абонати в Planeta Official, a Яница не пропусна да благодари за подкрепата на всички почитатели и на екипа, с който реализира този проект.

“Благодаря на целият екип. На моята приятелка и сестричка, която много обичам Моника Валериева за цялосния й принос в този проект, който е по нейна идея. На композитора Оцко Василковски за страхотната песен, за уникалния текст на Мариета Ангелова, на режисьора Йордан Петков за видеото. Благодаря на стилиста Стоян Апостолов, фотографа Георги Малев, на гримьора Никола Иванов и на фризьора Васил Петровичин”, написа Яница във Facebook.

Специално за телевизия “Планета” изпълнителката сподели и още интригуващи кадри от фотосесията, която наскоро заснеха с Моника Валериева.

КАТЕГОРИИ