Яница, DJ Живко Микс и Ави Бенеди с хитово трио

Яница, DJ Живко Микс и Ави Бенеди с хитово трио

Гореща колаборация ще изненада феновете на поп-фолка тази есен. Съвсем скоро се очаква премиера да направи триото, която обедини в общ проект Яница, DJ Живко Микс и Ави Бенеди.

“Очаквайте хита, с който ще гърмим – прави анонс в социалните мрежи DJ Живко Микс, а Ави Бенеди допълва – Идеята беше моя. Много харесвам Яница и Живко Микс като професионалисти. Живко усеща изключително точно какво ще се хареса на публиката, работата му като диджей го е направила по-сензитивен за хитовете, а Яница е едно от топ имената в попфолка - страхотен глас, страхотна визия, леко предизвикателно поведение, точно това, което ми трябваше за тази песен“.

От своя страна Яница сподели ексклузивен кадър от снимачната площадка, придружен от хаштага “скоро“. Последователите й веднага заподозряха, че снимката е от предстоящия видеоклип с колегите й и не скриха нетърпението си да го видят час по-скоро.

Ави Бенеди разкрива още подробности за проекта в свое интервю за в. Труд:

“Исках да направя песен, която да е типично дискотечно парче, посветено на една категория от българските мъже, т.нар. “тарикати“, които знаят как да се забавляват. Смятам, че се получи доста интересно и нямам търпение да го пуснем и да видя отзивите на хората“.

Меломаните вярват, че триото ще бъде наистина горещо и хитово, затова тръпнат в очакване на неговата премиера в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на новата телевизия Planeta4K.

КАТЕГОРИИ