Юнона щурмува ски пистите в Боровец

Юнона щурмува ски пистите в Боровец

Още през 2019-та Юнона показа, че умее да се наслаждава на живота и да се впуска с цяло сърце в интересните предизвикателства, които той предлага. Наред с пътуванията до близки и далечни точки по света, които я заредиха с много позитивни мисли и свежи сили, Юнона откри и нови увлечения. Едно от тях бе към спортните мотори и високите скорости, на които посвети голяма част от свободното си време през лятото. Новата година вече е тук, а зимният сезон също предоставя възможност на звездата да опита едно различно, но много увличащо преживяване. От няколко дни Юнона е на ваканция в Боровец, където усвоява тънкостите на ски спорта.

“Юхууууу... Първото качване на ски в живота ми и първият урок... Не ми се смейте много. Утре ще махнем ралото и ще се качим по-високо. Хубаво е, ама и трудно за краката - сподели първите си впечатления певицата, но побърза да покаже във видео, че уроците продължават, а тя става все по-добра - А така..., да си дойдем на думата. Докато се спускам, вече мога да си говоря по телефона...“.


Казват, че една от най-големите наслади в живота е да създаваш. Може би там се крие разковничето за щастливата усмивка на Юнона, която бе доста продуктивна през изминалата година и зарадва почитателите си с няколко интересни проекта. Певицата се зарича, че 2020-та също ще е изпълнена с много музика и работа по нови песни, част от които скоро ще бъдат готови.

“Вървим към финал на обещаното... Последната фолклорна песен е към финала си“, разкри Юнона под снимка с композитора Димитър Милев.

Феновете вече са нетърпеливи да чуят всички композиции, които певицата обеща да събере във фолклорен албум през тази година, както и предстоящото поп-фолк парче, с което ще даде старт на своята нова творческа година.

КАТЕГОРИИ