“За мене край си” на Джулия ft. Анелия със силна заявка за хит

“За мене край си” на Джулия ft. Анелия със силна заявка за хит

С началото на новия сезон изпълнителите представят своите нови музикални проекти, с които ще атакуват музикалните класации и клубовете. Едно от обещаващите заглавия, които дават сериозна заявка за хит на пролет 2017 идва от Джулия ft. Анелия. Това е песента “За мене край си”, която представя една интересна колаборация между младата надежда на музикална компания “Пайнер” и една от най-актуалните звезди на българската музика.
Видеоклипът получи своята премиера в Planeta Official в YouTube преди часове, а вече се радва на многобройни споделяния и гледаемост от меломаните. Те побързаха да изразят високите си оценки за сингъла и да споделят мнение в мрежата:

“Лелее парчето избухва много яко, а Анелия просто влиза бруталнооо. Надявам се да се оцени и да стане хит, защото заслужава!!!”, “Джулия вдигна летвата. Песента носи хитов заряд”, “Уникална е песента! Анелия се включва страхотно”, “Думите не стигат! Частта на Анелия е страхотна, жалко, че не се включва повече, но иначе браво, много ми хареса, а Джулия става все по-добра”.

За новото парче в репертоара си Джулия се довери на Diamond Beat Production за музиката и аранжимента, а текстът е на Анастасия Мавродиева. Режисьор на видеото е Александър Моллов.

КАТЕГОРИИ