Здравко Мандажиев и Ради кръстиха сина си

Здравко Мандажиев и Ради кръстиха сина си

В Светото тайнство кръщение, навръх Димитровден, бе въведен първородния син на Здравко Мандаджиев и съпругата му Ради – Димитър.

“Имаме си християнче...”, похвали се изпълнителят в социалната мрежа и сподели снимка на малкия Митко, който спечели всички със слънчевата си усмивка и ангелско излъчване.


Съвсем скоро той ще навърши година и пет месеца, а появата му в живота на изпълнителя на “Пайнер” е най-хубавия подарък, който той е получавал досега. Тържеството се състоя в тесен семеен кръг в църквата “Възнесение Господне” в Пловдив, а кръстници станаха семейство Банкови, които са кумове на младите родители.
По традиция, след християнския ритуал, празникът продължи с почерпка в заведение в града под тепетата, където живеят Здравко и Ради.
Освен на семейството си певецът се радва и на срещите с почитателите на фолклора в страната, които съвсем скоро ще зарадва с нов музикален проект. Той е по идея на формация “Паскалев – Пловдив” и обединява в дует Здравко Мандаджиев и музикантите от оркестъра. Песента е озаглавена “Сватба голяма” и е авторска композиция на ръководителя на оркестъра Иван Паскалев.

фотограф: Димитър Трендафилов

КАТЕГОРИИ