Звездите на “Пайнер” участват в “Пролет в “Приказките”

Звездите на “Пайнер” участват в “Пролет в “Приказките”

В новата празнична фолклорна програма “Пролет в “Приказките” с нови народни песни се включват и някои от най-обичаните поп-фолк изпълнители. По традиция не може да мине фолклорна програма без песни на Емилия, Нелина и Борис Дали, затова и тази година те ще пеят за празника. Някои от мелодиите, които ще представят са добре познати на почитателите на народните ритми, но има и нови авторски песни.

Нелина ще заснеме “Сред селото, на мегдана” и “Велико, Велико”, а Емилия – две тракийски народни песни. Джена е посветила песен на своята сестра, а Димана ще представи своята версия на обичаната “Пустоно лудо и младо”. Две нови народни песни прибавя Юнона в репертоара си – “Защо си ме, майко, родила” и “Тая вечер”, а Борис Дали – “Хубава Калина”. Биляна също е подготвила нова фолклорна песен – “Ден благословен” за програмата “Пролет в “Приказките”. С нея тя ще се завърне на телевизионния екран след раждането на своя първороден син Александър в началото на декември 2013 г.

С нови песни ще се представят Сестри Диневи, Ивелина Колева, Надя Казакова, както и новите имена в “Пайнер” – Крисия Димитрова и Деян Митев. Крисия Димитрова ще се присъедини към програмата “Пролет в “Приказките” със “Сокол ми лета високо”, а Иван и Ивана Дякови - с песента си “Великден”. Цветелина Янева и оркестър “Орфей” вече заснеха свои три нови песни, а зрителите също ще ги видят в дните преди и на празника Гергьовден.

КАТЕГОРИИ