Звездите за своите 16 години с “Планета” в “Автограф”

Звездите за своите 16 години с “Планета” в “Автограф”

Последният брой  на “Автограф” ни пренася отново на 16-тия рожден ден на телевизия “Планета”, който бе отбелязан с пищен концерт на 28 ноември в зала “Колодрума” в Пловдив. Зрителите ще се срещнат с изпълнителите на “Пайнер”, които поздравиха любимата на всички музикална медия със своите изпълнения и пожелаха телевизия “Планета” да пребъде. В този брой ще видите какво споделиха Кали, Джордан, Татяна, Мария, Яница, Ваня, Теди Александрова и Анелия за музикалната медия и с какво тя е променила  живота им.

Кали казва, че ролята, която е изиграла телевизия “Планета”, е огромна за всички нас. Без нея на никой от изпълнителите на “Пайнер” нещата е нямало да се случат.

“Тя даде широко поле на изява на много талантливи хора и на не чак толкова талантливи, но те си отпаднаха сами. На мен ми даде възможност да покажа на хората една по-добра музика и едно по-добро заснемане на видеоклиповете ми. Много е вдигнато качеството на нашата телевизия и трябва да ви кажа, че MTV могат да завидят на неща от нашата телевизия”, споделя Кали.

Джордан също поздрави музикалната медия и казва, че телевизия “Планета” през годините се е променяла към добро. Тя винаги се е стремяла да предлага най-добрите проекти, и като песни, и като предавания.

Броени минути след своето представяне Яница застава пред камерите на “Автограф” и споделя защо според нея телевизия “Планета” вече толкова години продължава да бъде любима за меломаните.

“За мен 16 години са доста дълъг път, който показва през какви етапи е преминала телевизията, от какво ниво е тръгнала и до къде е стигнала в момента. Това е най-гледаната музикална телевизия на България, тук е музиката на народа. Песните и клиповете, които правим всяка година, са все по-хубави. Надграждаме, както изпълнителите, така и телевизията с едно по-добро качество”, разказва атрактивната певица.


За Ваня телевизия “Планета” и “Пайнер” като марка и като бранд са институция в България. Фактът, че толкова години са на върха, говори сам по себе си, че продуцират качествени изпълнители и качествена музика.

“Бизнес нюха на цялото управление, начело с господин Димитров, допринасят несъмнено за това нещо. Така че се надявам за в бъдеще да се развива още повече дори и в световен мащаб. Защо не?”


За Анелия едно от най-важните  и ценни за изпълнителя неща, е контакта с публиката.

“Нашата телевизия е най-добрата музикална медия в България и безспорно най-гледаната. Така че ние изпълнителите имаме непрекъснат контакт с хората. Има една книга “Стоте правила на бизнес успеха” на Брайън Трейси, в която се описват най-важните неща и за бизнеса. Едно от тях е непрестанния контакт с клиента. Ние го имаме, благодарение на телевизия “Планета”, казва още Анелия в “Автограф”.

Екипът на “Автограф” желае весели Новогодишни празници на своите зрители и ги очаква отново на 3 януари, когато първи гост за 2018-та ще бъде Джена.

 

КАТЕГОРИИ