“Звездно” разкрива какво пожелаха колегите на Мария в сватбения й ден

“Звездно” разкрива какво пожелаха колегите на Мария в сватбения й ден

Тази седмица “Звездно” ни разкрива какво пожелаха звездите в сватбения ден на Мария. Сред гостите на тържеството бяха най-близките колеги на певицата - Славка Калчева, Емилия и Андреа, които застанаха пред камерата на телевизия “Планета”, за да споделят какво желаят на младото семейство.
Първа пред камерата застана Славка Калчева, която разкри, че много приятно се е изненадала и зарадвала, когато Мария й се е обадила да я покани на сватбата.

“Това е една много сериозна стъпка и аз я поздравявам. Да са живи и здрави, да се обичат много, да бъдат един до друг и да бъдат все така влюбени един в друг и в живота”, споделя Славка Калчева.

Тя признава още, че с Мария се познават отдавна и се радва, че през годините са успели да останат близки.

“Тя има добро сърце, много е силна, работлива, упорита и е професионалист”, казва още изпълнителката на хита “Бяла Роза”.

“Много се радвам, че с Християн направиха тази стъпка и се надявам да са много щастливи. Мария е силен характер, отговорна е и е показала, че каквото реши – това се случва. Пожелавам й да са щастливи, живи и здрави и да имат детенце”, признава пък Андреа.

Емилия споделя, че много се радва за тях, защото вижда, че са много щастливи и спокойни. Самата тя не крие, че се възхищава на перфекционизма и подредеността, които има в живота на Мария.

“Тя знае, че живота е кратък и трябва да го изживеем пълноценно и мисля, че го постига. Пожелавам им най-вече здраве и всички неща, за които си мечтае и си е поставила като цел – да върви напред и да ги постига”.


Какво още споделят звездите може да научите в “Звездно”, което вече може да откриете в Pвaneta Official в Youtube.

КАТЕГОРИИ