“Звездно” разкрива тайните на Кали и Карлос

“Звездно” разкрива тайните на Кали и Карлос

Тази седмица предаването, в което тайни няма – “Звездно” ни среща с Кали и Карлос. Изпълнителите разказват за своите нови песни, които направиха премиера през юни. Първият гост на водещата Петя Костуркова е Карлос, който застава пред камерата заедно с актьора Станислав Яневски. Причина за тази съвместна среща е новият видеоклип на изпълнителя на “Пайнер” - “Да няма нас”, където главната мъжка роля е поверена на актьора, известен с участието си като Виктор Крум във филма “Хари Потър и Огненият бокал”. Станислав Яневски разкрива, че това не е първи музикален проект на изпълнител на “Пайнер”, в който участва – вече се е снимал в клипове на Галена и Юнона.

“За мен е чест, че Карлос ми предложи да изиграя тази роля. Беше много приятно предизвикателство да участвам в такъв тип проект”, споделя още той.

Карлос пък е категоричен, че “Да няма нас” не се вписва в модерната музикална вълна, но пък е стойностен и хубав проект, който искрено вярва, че публиката ще оцени. Вложил е много емоция и енергия в неговото създаване и е убеден, че ако не в клубовете, меломаните ще го слушат в домовете си.
Това лято певецът отново е планувал да посети Гърция - едно от любимите му места за ваканция и релакс. Другото увлечение, което му носи спокойствие и позитивни емоции е работата в градината на неговата вила, където отглежда много и различни видове растения.
Със своето ново видео – “Каква съм луда” Кали зареди феновете на поп фолка с много лятно настроение. Лентата ни отвежда в Кипър, а певицата ни показва отново онази позитивна, щура и сексапилна Кали, която отдавна не бяхме виждали. Кали споделя, че е щастлива от хубавите отзиви, които получава за своя нов хит и това определено е изписано на лицето й. Настроена за позитивни емоции и изживявания, Кали издава, че й предстои почивка в Италия, а след това – отново ще се посвети на работата си и на изучаването на испански език. Смята ли да се посвети на психологията или пеенето остава на преден план, изпълнителката също ще разкрие тази седмица в “Звездно”.

КАТЕГОРИИ