Анелия: Забавлявах се с музиката на Prodigy

Анелия: Забавлявах се с музиката на Prodigy

В поредния епизод на шоуто “Като две капки вода” на Анелия се падна безумния образ на солиста на британската група The Prodigy - Keith Flint, а песента, която трябваше да представи бе Breathe.

“Това е безумно, което трябва да изиграя. Но… каквото – такова… Тук няма кой знае колко пеене, тук има образ, непрекъснато подскачане…”, заяви певицата преди своето излизане на сцената.

“Анелия идва от друга Планета”, възкликна водещия Димитър Рачков, а публиката избухна в аплодисменти при вида на любимата си певица. Самата Анелия искрено се забавляваше на сцената и се раздаваше изцяло. Подскачане, плезене, ритане – това бе част от образа, който трябваше да пресъздаде. Затова веднага след изпълнението й другият водещ Герасим Георгиев – Геро допълни: “Анелия, ти излезе от себе си, ти се раздвижи… Браво”.
2
Журито също подобаващо оцени представянето на Анелия.

Хилда Казасян: Аз много харесвам Prodigy по принцип и това, което ти успя да направиш сама на сцената ме впечатли. Преодоля себе си и може би сама не си даваш сметка, колко сериозно нещо направи сега тук. В един момент се отпусна и това ти достави удоволствие. Браво!
Юлиян Вергов: Както се пее в текста на песента - ти беше един психоматичен наркоман ненормален… Браво за този образ, който наистина е толкова далеч от теб…
Наско от БТР: Добре дошла в рок & рола… Така трябва да бъде, в такива песни човек трябва да се забавлява. Трябва да си откачен и в същото време да предизвикваш емоции… А ти предизвика емоции в колегите и публиката.
Фънки: Хайде да бъдем реалисти, да слезем на земята. Скъпа Анелия, аз разбирам колко ти е трудно и колко далече си ти от Prodigy. Чест ти прави, че се опита и се раздава от сърце.

И през април може да подкрепяте Анелия в предизвикателствата, които поема в “Като две капки вода”. Следващия понеделник тя ще бъде Дара, а гласовете си може да изпращате с SMS на номер 17739.

КАТЕГОРИИ