Април започва с парти край морето

Април започва с парти край морето

1 април е Световния ден на шегата и лъжата. Днес празнуват в Габрово, но ние няма да говорим за Столицата на смеха, нито имаме намерение да ви лъжем, защото сезонът на парти купоните край морето вече е открит. Няма сезон, в който звездите на музикална компания “Пайнер” да не са желана компания по Черноморието, но всички с нетърпение очакваме лятото, за да покажем силата на българския дух.
Пролет е и времето вече ласкаво ни мами, а във Варна и Бургас се готвят за новия сезон. Купоните в двата града не спират, а най-големи са те, когато гостува някой от любимите изпълнители на България.
2
Снощи Галена бе в Бургас, за да изпрати подобаващо месецът на дамите - март. Април пък ще го посрещне отново край морето, но този път във Варна. Тази вечер тя ще бъде звездата на купона в морската ни столица и с песните си ще накара всички да полудеят. Но още една певица от “Пайнер” ще държи купона на макс във Варна в петъчната нощ. Това е Теди Александрова, чиито песни са сред най-предпочитаните от феновете на поп-фолка в последните месеци.
В съботната нощ, 2 април, щафетата от Галена и Теди Александрова поема Александър Робов. Младият изпълнител нe крие, че с нетърпение очаква лятото, но е готов с горещ репертоар за своето клубно участие във Варна.

КАТЕГОРИИ