Айви в лична среща с Ищар

Айви в лична среща с Ищар

Една вълнуваща среща през август ще остане задълго в сърцето на Айви. Звездата на музикална компания “Пайнер“ успя да се срещне със световноизвестната певица Ищар, благодарение на своя колега Ави Бенеди. Както повечето от българските меломани знаят, Ави Бенеди е дългогодишен приятел на международната звезда, с която го свързват и много съвместни музикални проекти. През 2016-та година той бе част от концерта й в България и винаги, когато имат възможност, двамата изпълнители не пропускат възможност да се видят. Така бе и това лято, когато Ищар отново гостува в страната ни. Двамата с Ави работят по нов проект и в лична среща обсъдиха подробностите около него. Певецът пък бе в компанията на Айви, с която имат няколко съвместни проекта. Певицата с радост споделя за емоционалната среща пред planeta.tv:

“Много съм щастлива, че имах възможност да се запозная с Ищар. Останах впечатлена от нейното мило отношение и скромност. Тя е изключително земен човек, с когото е удоволствие да поговориш“, откровена е Айви.


Тя издаде, че по време на срещата са имали възможност да запознаят Ищар с нейните проекти, а професионалното й мнение е било, че българската изпълнителка притежава огнен темперамент и много артистичност, които я отличават.
Припомняме Ви, че Айви се присъедини към музикална компания “Пайнер“ през пролетта на 2021 година. Дебютът й в ефира на телевизия “Планета“ бе с актуалния и провокативен сингъл “Ваксина”, записан с Ави Бенеди и Жокер. През лятото те отново се събраха, за да изненадат публиката с нов съместен проект – “Тигре, тигре“, а Айви грабна феновете на поп-фолка и с две самостоятелни песни – “Къде е купона“ и “Авария“.

КАТЕГОРИИ