Борис Дали атакува класациите с песен по текст на Теди Александрова

Борис Дали атакува класациите с песен по текст на Теди Александрова

Няколко дни преди рождения си ден в “Автограф“ гостува Борис Дали. Певецът празнува личния си празник на 24-ти март, но побърза да си пожелае в аванс здраве на себе си, на цялото му семейство и на всички приятели около него. Другото се постига. Певецът споделя, че няма някакви специални подготовки за този ден, защото от миналия 24-ти март до сега, всеки ден го усеща като рожден ден.

“Оставям се на течението, пък ще видим къде ще ме отвее. Най-много обичам на този ден да съм на участие някъде и да се забавлявам, защото приятели покрай мен винаги има, където и да съм в България. Изненади винаги има, все така се случва. Даже си спомням, че един рожден ден го карах три дни. Имах участия в три последователни дни като 24-ти март се падаше втория ден и празникът преля от първия, та до третия ден. Хубаво е човек да се забавлява и да разпуска. А когато съм в къщи на рождения ми ден, за мен най-голямото удоволствие е, че сме всички заедно“, споделя Борис Дали.

Певецът издава пред водещата Галя Димитрова, че скоро планира да предложи и самостоятелна песен на своите фенове. Казва, че парчето е почти готово от една година. Николай Пашев е композиторът, а Теди Александрова е написала текста на песента.

“Идеята е много хубава. Чакам да го довършим и да го пуснем. Още малко й трябва. Мисля, че до броени часове ще е готова, а не дни. Ники е обещал да я направи. Изпипват се нещата, гледаме всичко да е най-най. Щом стане готова, я пускам веднага. Не се притеснявам, че ще е много скоро след появата на “Дай, дай, дай“. Нека да има повече песни, нека да има хората какво да слушат.“

Борис Дали не е загърбил и баладите. Казва, че има една много хубава балада като музика и аранжимент, но чака текстове за нея.

“Оказа се голям проблем с текстовете, защото летвата се вдигна много с хубави текстове. Вече всичко е изпято и трудно се пишат текстове. Понякога се получават изведнъж, понякога се бавят нещата. Поръчал съм текст за тази балада на няколко човека и смятам да избера най-въздействащият“, казва още Борис Дали в “Автограф“.

КАТЕГОРИИ