Емил Узунски празнува на Смолянските езера

Емил Узунски празнува на Смолянските езера

Днес рожден ден празнува ръководителят на Виевската фолк група, Емил Узунски. Виртуозният акордеонист ще се събере с най-близките си в китно ресторантче край Смолянските езера, където ще почерпи за здраве. Музикантът сподели, че с нетърпение очаква тази събота, защото тогава Виевската фолк група ще свири на Фестивала на фолклорната носия в Жеравна. С неговите колеги са много развълнувани от поканата, защото за първи път ще участват в престижния международен форум. Всяка година желаещите да се включат стават все повече, а предизвикателството е голямо, защото трябва да си облечен във фолклорна носия и не се допускат предмети от съвременността.

Емил Узунски издаде в аванс, че Виевската фолк група е готова с най-новата си народна мелодия със заглавие “Родопски звън 2019”. Песента много скоро ще се сдобие и с клип, защото на 17 септември са планирани снимки. Музикантите са избрали за естествен декор на видеото красиви местности край Пампорово и Смолянските езера.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета Фолк” честитят рождения ден на Емил Узунски с пожелания за здраве, творческо вдъхновение и много професионални успехи!

КАТЕГОРИИ