Ивета Костова: Благодарна съм на Съдбата за шанса

Ивета Костова: Благодарна съм на Съдбата за шанса

На 21 октомври 2019 година в ефира на телевизия “Планета“ премиера направи дебютната песен на Ивета Костова - “Още те обичам“. Още с появата на видеоклипа в PlanetaOfficial в YouTube изпълнителката направи силно впечатление на публиката и получи високите й оценки:

“Това е моята рожба. Почувствах я още от първото слушане и си казах: “Това ще бъде първата песен, която ще представя“. Само позитивни коментари чувам за нея, което изключително много ме радва. Много съм доволна от резултата и се надявам и занапред да продължавам така“, сподели тогава Ивета Костова.

Днес, година по-късно младата певица отново открито говори за чувствата и емоциите, които я владеят:

“Благодарна съм на Съдбата за шанса, който ми даде, за възможността да правя това, което истински обичам и че получих подкрепата на музикална компания “Пайнер“. Винаги съм се стремяла да надграждам постигнатото до момента, но с ръка на сърцето мога да кажа, че не съм предполагала, че ще стигна до такъв етап – да съм разпознаваема от феновете, а моите песни да се пеят от публиката“.

Ивета Костова допълва още, че една от най-големите награди за нея като изпълнител е факта, че проектите й са харесвани от хора от различни възрасти. Това й дава увереност, че върви в правилната посока, а амбициите й да се развива са все така големи. Изпълнителката издава, че в момента работи по няколко предложения, но на този етап е рано да разкрие повече подробности за тях. Също така е съсредоточила вниманието си към своето образование, защото учи за изпити в СУ “Св. Климент Охридски”.

КАТЕГОРИИ