“Ламята” събра Борис Дали и Цветелина Янева в общ проект

“Ламята” събра Борис Дали и Цветелина Янева в общ проект

Борис Дали избра края на август, за да промотира своя нов музикален проект, озаглавен “Ламята”. С него изпълнителят продължава лятното настроение, което владее меломаните в клубовете, но отправя и своята заявка за хит на предстоящия сезон. Интересен факт е, че “Ламята” обедини гласовете на Борис Дали и Цветелина Янева, която се включва с вокали в сингъла.

“Аз много харесвам Цвети като изпълнител, отдавна се познаваме, но до този момент не сме представяли нещо заедно на публиката. Много бях щастлив, че тя веднага прие поканата ми да се включи в песента, защото смятам, че участието й придава индивидуалност и допълнителен колорит на парчето”, споделя Борис Дали.

Той разкрива, че тази песен отдавна е очаквала подходящия момент за своята премиера и вярва, че ще намери заслужено място в клубовете. По нея изпълнителят работи с Diamond Beat Production за музиката и аранжимента, а закачливият текст е създаден от Росен Димитров.
Лятното и весело настроение се допълва и от видеоклипа, в който освен Борис Дали отново участват много красавици. Сред тях е изкусителната Габриела Попова, избрана за носител на приза “Мис Силикон 2015”. Режисьор на лентата е Николай Скерлев, а видеоклипа вече може да гледате в Planeta Official в YouTube.

КАТЕГОРИИ